Dinsdag t/m zaterdag geopend!
Chocolade Cacaofabriek

Bruidstaarten

Ook genieten zoals Tom & Denise? Bespreek je wensen, plan je proeverij of neem contact op.

Gefeliciteerd!

Je gaat immers niet zomaar op zoek naar een Bruidstaart.

Samen met je gasten genieten jullie van een heerlijk stuk bruidstaart. Proostend op jullie geluk!

Weten jullie al exact wat jullie willen? Of wellicht nog helemaal niet. Geen stress, samen gaan we op zoek naar jullie perfecte bruidstaart.

Unieke bruidstaarten

Bij een fantastische dag als jullie trouwdag hoort natuurlijk een bijzondere taart. Een unieke bruidstaart welke volledig in stijl is met jullie bruiloft. Hebben jullie een speciaal thema of bijzondere wensen, dan horen wij deze graag! Samen met jullie komen we tot een uniek ontwerp, zodat jullie samen de bruidstaart aan mogen snijden welke volledig aansluit bij jullie grote dag!

Say yes to Chocolade Cacaofabriek!

Het is een kwestie van smaak

Het gaat natuurlijk niet alleen om de looks. De vulling van jullie bruidstaart is minstens nét zo belangrijk.  Van een heerlijke luchtige witte chocolade & frambozen vulling tot de luxe champagne vulling, alles is mogelijk. Heb je nog geen idee welke vulling jullie willen voor je bruidstaart? In onze winkel organiseren wij graag een proeverij. We bespreken samen vooraf een aantal combinaties, welke dan worden gepresenteerd.

Om je vingers bij af te likken

Op zoek naar een heerlijke bruidstaart voor jullie trouwdag? Geniet net zoals Robin & Daniëlle.

“Ontzettend bedankt voor de prachtige en overheerlijke taart die jullie hebben gemaakt voor onze bruiloft! De smaak was om onze vingers bij af te likken(zie de foto) en hij zag er precies uit als hoe wij het ons voor hadden gesteld. En ook onze gasten hebben genoten van de taart. Daarnaast was het contact met Lisanne super makkelijk en dacht zij fijn met ons mee. Absoluut een aanrader dus! Liefs, Robin & Daniëlle”

Robin & Daniëlle – getrouwd op 18 mei 2023 bij Innesto in Asten.

Wist je
dat?

… een bruidstaart volgens traditie minimaal 3 lagen heeft.

Volgens de traditie heeft een bruidstaart minimaal drie lagen. De onderste twee lagen zijn ervoor om uit te delen en je gasten te laten genieten na de ceremonie of tijdens de receptie. De bovenste laag kun je invriezen. Wanneer jullie een jaar getrouwd zijn, kunnen jullie dit samen vieren met een stukje van jullie eigen bruidstaart!

Drie lagen iets teveel van het goede? Je kunt ook een bruidstaart met één of twee lagen bestellen! Wellicht bestel je na een jaar dan wellicht nog een mini variant van jullie bruidstaart.

Vragen over jullie bruidstaart
of wil je kennismaken?

Heb je vragen over jullie bruidstaart, wil je graag kennismaken met Chocolade Cacaofabriek of heb je interesse in een proeverij ? Je kunt ons altijd bellen, een berichtje sturen of langskomen in onze winkel. Reactie op dezelfde dag gegarandeerd.

Vrijblijvend kennismaken