Wij zijn nu geopend!
Perfect om te delen. Of om zelf te houden.

Chocoladerepen

Onze chocoladerepen zijn verkrijgbaar in diverse smaken. Ga jij voor pure chocolade met passievrucht, caramel zeezout of witte chocolade.

Daarnaast hebben wij ook suikervrije chocoladerepen!

Eerlijke
chocoladerepen

Al onze chocoladerepen worden in eigen huis gemaakt van hoogwaardige grand cru chocolades. De repen wegen ongeveer 95 -100 gram.

Onze chocoladerepen

Verschillende chocoladerepen.

Wij verdelen onze chocoladerepen onder de volgende vijf categorieën:

  • Biologisch
  • Wit
  • Melk
  • Puur
  • Suikervrij
Biologische chocoladerepen

 

  • Melk Peru 39%
    Lekker smeuïg met intense cacaosmaak
  • Puur Peru 70%
    Aroma’s van citrusfruit en een intense bitter na
Witte chocoladerepen

 

  • 35% Ivoire
    heerlijk romige witte chocola uit Ivoorkust
  • 32% Dulcey en crunchy
    Romige gecarameliseerde witte chocolade met knapperige pure pareltjes
  • Orelys 35%
    Wit met moscovadosuiker, dit geeft een dropsmaak aan deze smeuïge chocolade.
Melk chocoladerepen

 

  • 33% Madagascar (Tanariva)
    Frisse fruittonen en caramelsmaak
  • 46% Dominicaanse Republiek (Bahibe)  
    Met een hoog cacaogehalte, biedt een  evenwicht tussen de zachtheid van melk en intense cacaonoten, met een notenaccent en een fruitig zuur en licht bitter aspect.
  • 35%  Caramel Zeezout
    Fijne caramelsmaak met fleur de sel de Camargue
  • 35%  Hazelnoot zeezout
    Fijne hazelnoten uit Roma (it) Perfecte harmonie van chocla , melk , hazelnoten en zeezout
Pure chocoladerepen

 

  • 62% Brazilië Macae
    Tonen van gedroogd geel fruit en basisaroma van zwarte thee
  • 64% Madagascar (Manjari)
    Hoofdaroma van rood fruit met hinten van hazelnoot en amandel
  • 64% Dominicaanse Republiek (Taïnori)
    Aroma’s van geconfijte gele vruchten met geroosterde amandelen en lichte kamferachtige, frisse ondertoon
  • 66% Equador (Alpaco)
    Subtiele bloemenaroma’s als jasmijn en oranjebloesem verstopt in chocolade- en houtachtige noten. Krachtig.
  • 68% Ghana (Nyangbo)
    mooie en zachte aanzet die een mooie cacaosmaak laat losbarsten, verlevendigd met aroma’s van warme specerijen zoals vanille, kaneel en bruine suiker. Basisaroma van gebrande cacao en koffie.
  • 70% Papua Nieuw Guinea (Kalapaya)
    Het vuur van de Tavurvurvulkaan smeult door in deze chocolade. Eerste duidelijke zurige indruk met veel fruitnuances die lanzaam plaats maken voor smaken van gebrande noten.
  • 80% Madagascar (Manjari)
    Zie 64% maar dan veel intenser en puurder. Voor de echte genieter.
  • 85% Ghana, Congo en Madagascar (Abinao)
    Intense cacaobitter waarbij tanines de boventoon voeren
  • 95% Equador 
    Subtiele bloemenaroma’s als jasmijn en oranjebloesem verstopt in chocolade- en houtachtige noten. Zeer Krachtig.
  • 100% Dominicaanse Republiek (Taïnori)
    Aroma’s van geconfijte gele vruchten met geroosterde amandelen en lichte kamferachtige, frisse ondertoon, maar dan in een extensie die zijn weerga niet kent!