Eerlijke chocoladerepen
Al onze chocoladerepen worden in eigen huis gemaakt van hoogwaardige grand cru chocolades. De repen wegen ongeveer 95 -100 gram.
Verschillende chocoladerepen.
Wij verdelen onze chocoladerepen onder de volgende vijf categorieën:
- Biologisch
- Wit
- Melk
- Puur
- Suikervrij
Biologische chocoladerepen
- Melk Peru 39%
Lekker smeuïg met intense cacaosmaak - Puur Peru 70%
Aroma’s van citrusfruit en een intense bitter na
Witte chocoladerepen
- 35% Ivoire
heerlijk romige witte chocola uit Ivoorkust - 32% Dulcey en crunchy
Romige gecarameliseerde witte chocolade met knapperige pure pareltjes - Orelys 35%
Wit met moscovadosuiker, dit geeft een dropsmaak aan deze smeuïge chocolade.
Melk chocoladerepen
- 33% Madagascar (Tanariva)
Frisse fruittonen en caramelsmaak - 46% Dominicaanse Republiek (Bahibe)
Met een hoog cacaogehalte, biedt een evenwicht tussen de zachtheid van melk en intense cacaonoten, met een notenaccent en een fruitig zuur en licht bitter aspect. - 35% Caramel Zeezout
Fijne caramelsmaak met fleur de sel de Camargue - 35% Hazelnoot zeezout
Fijne hazelnoten uit Roma (it) Perfecte harmonie van chocla , melk , hazelnoten en zeezout
Pure chocoladerepen
- 62% Brazilië Macae
Tonen van gedroogd geel fruit en basisaroma van zwarte thee - 64% Madagascar (Manjari)
Hoofdaroma van rood fruit met hinten van hazelnoot en amandel - 64% Dominicaanse Republiek (Taïnori)
Aroma’s van geconfijte gele vruchten met geroosterde amandelen en lichte kamferachtige, frisse ondertoon - 66% Equador (Alpaco)
Subtiele bloemenaroma’s als jasmijn en oranjebloesem verstopt in chocolade- en houtachtige noten. Krachtig. - 68% Ghana (Nyangbo)
mooie en zachte aanzet die een mooie cacaosmaak laat losbarsten, verlevendigd met aroma’s van warme specerijen zoals vanille, kaneel en bruine suiker. Basisaroma van gebrande cacao en koffie. - 70% Papua Nieuw Guinea (Kalapaya)
Het vuur van de Tavurvurvulkaan smeult door in deze chocolade. Eerste duidelijke zurige indruk met veel fruitnuances die lanzaam plaats maken voor smaken van gebrande noten. - 80% Madagascar (Manjari)
Zie 64% maar dan veel intenser en puurder. Voor de echte genieter. - 85% Ghana, Congo en Madagascar (Abinao)
Intense cacaobitter waarbij tanines de boventoon voeren - 95% Equador
Subtiele bloemenaroma’s als jasmijn en oranjebloesem verstopt in chocolade- en houtachtige noten. Zeer Krachtig. - 100% Dominicaanse Republiek (Taïnori)
Aroma’s van geconfijte gele vruchten met geroosterde amandelen en lichte kamferachtige, frisse ondertoon, maar dan in een extensie die zijn weerga niet kent!