Chocoladerepen zijn bedoeld om lekker te genieten
dat kan met een kopje koffie of thee, een glas wijn of zelfs met bier!
Al onze chocoladerepen worden in eigen huis gemaakt van hoogwaardige grand cru chocolades. De repen wegen ongeveer 95 -100 gram
Biologisch
- Melk Peru 39% Lekker smeuïg met intense cacaosmaak
- Puur Peru 70% Aroma's van citrusfruit en een intense bitter na
Wit
- 35% Ivoire heerlijk romige witte chocola uit Ivoorkust
- 32% Dulcey en crunchy Romige gecarameliseerde witte chocolade met knapperige pure pareltjes
- Orelys 35% wit met moscovadosuiker, dit geeft een dropsmaak aan deze smeuïge chocolade.
Melk
- 33% Madagascar (Tanariva) Frisse fruittonen en caramelsmaak
46% Dominicaanse Republiek (Bahibe) met een hoog cacaogehalte, biedt een evenwicht tussen de zachtheid van melk en intense cacaonoten, met een notenaccent en een fruitig zuur en licht bitter aspect.
35% Caramel Zeezout : Fijne caramelsmaak met fleur de sel de Camargue
35% Hazelnoot zeezout Fijne hazelnoten uit Roma (it) Perfecte harmonie van chocla , melk , hazelnoten en zeezout
Puur
62% Brazilië Macae: Tonen van gedroogd geel fruit en basisaroma van zwarte thee
64% Madagascar (Manjari) Hoofdaroma van rood fruit met hinten van hazelnoot en amandel
64% Dominicaanse Republiek (Taïnori) Aroma's van geconfijte gele vruchten met geroosterde amandelen en lichte kamferachtige, frisse ondertoon
66% Equador (Alpaco): Subtiele bloemenaroma's als jasmijn en oranjebloesem verstopt in chocolade- en houtachtige noten. Krachtig.
68% Ghana (Nyangbo) mooie en zachte aanzet die een mooie cacaosmaak laat losbarsten, verlevendigd met aroma's van warme specerijen zoals vanille, kaneel en bruine suiker. Basisaroma van gebrande cacao en koffie.
70% Papua Nieuw Guinea (Kalapaya) Het vuur van de Tavurvurvulkaan smeult door in deze chocolade. Eerste duidelijke zurige indruk met veel fruitnuances die lanzaam plaats maken voor smaken van gebrande noten.
80% Madagascar (Manjari) Zie 64% maar dan veel intenser en puurder. Voor de echte genieter.
85% Ghana, Congo en Madagascar (Abinao) Intense cacaobitter waarbij tanines de boventoon voeren
95% Equador Subtiele bloemenaroma's als jasmijn en oranjebloesem verstopt in chocolade- en houtachtige noten. Zeer Krachtig.
100% Dominicaanse Republiek (Taïnori) Aroma's van geconfijte gele vruchten met geroosterde amandelen en lichte kamferachtige, frisse ondertoon, maar dan in een extensie die zijn weerga niet kent!