Dinsdag t/m zaterdag geopend!
Chocolade Cacaofabriek

Hofleverancier van bruidstaarten bij Innesto

Gefeliciteerd met jullie aanstaande huwelijk. Bij zo’n prachtige trouw locatie als Innesto hoort natuurlijk een heerlijke bruidstaart. Dan zijn jullie aan het juiste adres!

Bruidstaart bij Innesto

Trouwen in Italiaanse sferen, dat doe jij bij zo´n prachtige locatie als Innesto.

Een heerlijke bruidstaart volledig aansluitend bij jullie wensen, dat is waar wij goed in zijn. Als hofleverancier hebben wij inmiddels vele mooie bruidstaarten mogen leveren bij Innesto.

Bruidstaart & proeverij

Bij een fantastische dag als jullie trouwdag hoort natuurlijk een bijzondere bruidstaart. Een unieke bruidstaart welke volledig in stijl is met jullie bruiloft. Hebben jullie een speciaal thema of bijzondere wensen, dan horen wij deze graag! Samen met jullie komen we tot een uniek ontwerp, zodat jullie samen de bruidstaart aan mogen snijden welke volledig aansluit bij jullie grote dag. Willen jullie graag wat smaakcombinaties proeven? Dan nodigen wij jullie samen graag uit voor een proeverij in onze winkel.

Recente bruidstaarten bij Innesto

“Van onze gasten hebben wij veel complimenten mogen ontvangen over de bruidstaart”

Via het trouwfestival bij Innesto zijn wij bij Lisanne terecht gekomen. En dit voelde voor ons meteen super positief! Al in het eerste gesprek begreep zij exact wat we bedoelde. De communicatie was ook steeds erg duidelijk. En gaandeweg naar onze bruiloft bleef Lisanne mee denken en advies geven. Onze bruidstaart was niet alleen heerlijk, maar zag er ook ontzettend mooi uit. Precies zoals wij bedoelde en zoals was besproken. Ook van onze gasten hebben wij veel complimenten mogen ontvangen. Wij kunnen Chocolade Cacaofabriek dan ook zeker aanbevelen!

Wesley & Ilse – getrouwd op 26 augustus 2023 bij Innesto in Asten.

Om je vingers bij af te likken

Op zoek naar een heerlijke bruidstaart voor jullie trouwdag? Geniet net zoals Robin & Daniëlle.

“Ontzettend bedankt voor de prachtige en overheerlijke taart die jullie hebben gemaakt voor onze bruiloft! De smaak was om onze vingers bij af te likken(zie de foto) en hij zag er precies uit als hoe wij het ons voor hadden gesteld. En ook onze gasten hebben genoten van de taart. Daarnaast was het contact met Lisanne super makkelijk en dacht zij fijn met ons mee. Absoluut een aanrader dus! Liefs, Robin & Daniëlle”

Robin & Daniëlle – getrouwd op 18 mei 2023 bij Innesto in Asten.

Vragen over jullie bruidstaart
of wil je kennismaken?

Heb je vragen over jullie bruidstaart, wil je graag kennismaken met Chocolade Cacaofabriek of heb je interesse in een proeverij ? Je kunt ons altijd bellen, een berichtje sturen of langskomen in onze winkel. Reactie op dezelfde dag gegarandeerd.

Vrijblijvend kennismaken