Dinsdag t/m zaterdag geopend!
Voor de mooiste tijd van het jaar.

Kerst chocolade

Verras je vrienden, familie of geliefde met een (h)eerlijke handgemaakte kerst chocolade van de Chocolade Cacaofabriek. Bijzondere momenten vragen om bijzondere chocolade.

Handgemaakte

Chocolade cadeau voor Kerst

Medewerkers, relaties, familie of vrienden, iedereen maak je blij met een handgemaakte kerstchocolade van de Chocolade Cacaofabriek. Wij werken met de allerbeste duurzame Valrhona chocolade. Onze kertmis chocolade is allemaal handgemaakt. Zo hebben wij chocolade kerstbomen, gedecoreerd met verse noten. Daarnaast hebben wij chocolade kerstballen, kersthuizen, meer dan 75 soorten bonbons en speciale geschenkverpakkingen op voorraad. Wil je een bestelling doorgeven of meer informatie over kerstchocolade?

 

Meer informatie of bestellen
Chocolade voor kerst
Handgemaakte

Chocolade kerstpakket & chocolade geschenken voor Kerst

Op zoek naar een mooi chocolade pakket voor onder de boom? Of wellicht een chocolade kerstpakket? Met chocolade van Chocolade Cacaofabriek maak je indruk. Handgemaakte chocolade, los verkrijgbaar, als geschenkset of in een chocolade pakket. Heb je vragen over een chocolade wens op maat? Alles is mogelijk, dus wij helpen je graag verder. In deze tijd van het jaar pieken wij.

 

Meer informatie of bestellen
Interesse in kerst chocolade

Verras je vrienden, familie of geliefde met een (h)eerlijke handgemaakte kerst chocolade van de Chocolade Cacaofabriek. Bijzondere momenten vragen om bijzondere chocolade. Kerst chocolade bestellen of de mogelijkheden bespreken? Vul ons contactformulier in en binnen 24 uur bevestigen wij jouw bestelling of beantwoorden wij je vraag.

Stuur je berichtje