Dinsdag t/m zaterdag geopend!
Chocolade Cacaofabriek

(H)eerlijke chocolade voor jouw Valentijn

Dé chocoladewinkel van Helmond gevestigd in de Cacaofabriek. Handgemaakte chocoladeproducten voor jouw Valentijn zoals chocolade harten, hartjes bonbons en luxe geschenkverpakkingen.

Verras jouw Valentijn
met de lekkerste chocolade

Liefde gaat door de maag. De lekkerste chocolade voor jouw Valentijn vind je bij de Chocolade Cacaofabriek. (H)eerlijke chocolade!

Handgemaakte chocolade producten
voor Valentijn

Al onze chocolade producten voor jouw Valentijn worden met de hand gemaakt. Wij hebben een ruim assortiment chocolade hartjes bonbons in de lekkerste smaken. Ook voor chocolade harten, tegels of een mooie (luxe) geschenkdoos ben je bij ons aan het juiste adres. Chocolade van de Chocolade Cacaofabriek, liefde gaat door de maag.

Een selectie van onze chocolade Valentijn producten

Chocolade attentie of product op maat voor Valentijn

Wil je graag je geliefde verrassen met de lekkerste chocolade op maat? Bij Chocolade Cacaofabriek ben je aan het juiste adres. Kies een van onze creaties of laat ons iets op maat maken of samenstellen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een chocolade hart met chocolade tekst!

Heb je vragen over
onze chocolade voor Valentijn ?

Mocht je vragen hebben over onze chocolade, specifieke wensen/allergieën of heb je vragen voor een bestelling op maat? Neem contact met Chocolade Cacaofabriek op.

Ook voor zakelijke chocoladeproducten, zoals logobonbons of relatiegeschenken kunt u bij ons terecht.

Contact