Dinsdag t/m zaterdag geopend!
Verras uw gasten, medewerkers of relaties.

Logobonbons

Naar eigen wens en uit te voeren in verschillende smaken en kleuren. Onze handgemaakte logobonbons zijn perfect om te presenteren in uw restaurant, bij evenementen, beurzen of gewoon in uw eigen bedrijf. Ze kunnen ook in speciale doosjes geleverd worden als presentje voor uw gasten.

Ervaring in zakelijke geschenken

Handgemaakte logobonbons

Al onze chocoladeproducten, waaronder onze logobonbons, worden met de hand gemaakt van duurzame en eerlijke Valrhona chocolade. Dat is het neusje van de zalm onder de chocolade. Onze chocolade spreekt zich uit in de intense smaak. Samen bespreken we de vulling van de logobonbons, houden we rekening met allergieën en zorgen wij ervoor dat de logobonbons voor uw medewerkers, gasten of zakelijke relaties in de smaak valt en er nog lang over gesproken zal worden.

 

Mogelijkheden bespreken

Logobonbons
om cadeau te geven.

Verras uw personeel, gasten of relaties met een prachtige doos logobonbons. De logobonbons zijn in verschillende doosjes verkrijgbaar, eventueel voorzien van uw bedrijfslogo. De smaken van de bonbons stemmen wij samen af. Hierin zullen wij je altijd adviseren.

Ik wil ook logobonbons.

Heb je vragen over logobonbons of wil je de mogelijkheden bespreken? Doosjes op maat of voorzien van uw logo, alles is mogelijk. Stel je vraag via ons contactformulier, een belletje of kom langs in onze winkel.

Contact