Dinsdag t/m zaterdag geopend!
In de vorm van chocolade

Zakelijke relatiegeschenken

Je medewerkers, gasten of zakelijke relaties verrassen met een chocolade relatiegeschenk? Chocolade is altijd een goed idee. Kies voor een doosje logobonbons, chocoladeletters voorzien van uw logo of een chocolade geschenk op maat.

Passie voor chocolade

Chocolade relatiegeschenken

Chocolade Cacaofabriek  is geboren uit passie en liefde voor chocolade en uiteindelijk gevestigd sinds 2014 in de Cacaofabriek te Helmond. Onze winkel, in de Cacaofabriek , is gemakkelijk te vinden. U parkeert uw auto gratis bij de Cacaofabriek aan de Cacaokade, loopt de foyer binnen en gaat bij de grote trap links de gang in. Hier vindt U aan de rechterkant onze winkel. In de winkel is ook ons atelier gevestigd waar we alles zelf maken. U kunt zo zelf zien dat we het ook daadwerkelijk hier maken!

 

Bekijk onze bonbons

Oog voor perfectie gevoel voor smaak.

Verras uw personeel, gasten of relaties met een heerlijk chocolade relatiegeschenk, eventueel voorzien van je bedrijfslogo. De chocolade relatiegeschenken zijn er in verschillende vormen en smaken. Ga je voor een doosje (logo)bonbons, chocoladerepen of wil je wellicht een chocoladepakket samenstellen? Wij zetten je wensen om in een relatiegeschenk op maat. Hierin zullen wij je altijd adviseren.

Interesse in chocolade relatiegschenken

Heb je vragen over chocolade relatiegeschenken of wil je de mogelijkheden bespreken? Stel je vraag via ons contactformulier, een belletje of kom langs in onze winkel.

Contact