Dinsdag t/m zaterdag geopend!
Chocolade Cacaofabriek

Paaschocolade voor je personeel

Dé chocoladewinkel van Helmond gevestigd in de Cacaofabriek. Handgemaakte chocoladeproducten voor uw personeel zoals chocolade hazen, paaseitjes en kippen. Indien gewenst voorzien van uw bedrijfslogo.

De allerbeste Paaschocolade
voor uw personeel

Goede chocolade met Pasen is een klein gebaar dat laat zien dat je je personeel waardeert. Het is dé manier om te zeggen “dankjewel” voor hun harde werk en toewijding. Daarnaast  is het natuurlijk ook gewoon leuk om je personeel te verrassen met iets lekkers!

Handgemaakte chocolade voor uw personeel met Pasen

Al onze Paaschocolade producten voor uw personeel worden met de hand gemaakt. Wij werken met Valrhona chocolade, de beste & duurzaamste chocolade. Uw personeel geniet van de allerbeste fairtrade chocolade, u onderneemt maatschappelijk verantwoord.

 

Neem contact op

Een selectie van onze zakelijke Paaschocolade producten

Chocolade geschenk voor uw personeel met Pasen

Wil je graag je medewerkers of relaties verrassen met de lekkerste chocolade? Bij Chocolade Cacaofabriek ben je aan het juiste adres. Kies een van onze creaties of laat ons iets op maat maken of samenstellen. Wat dacht je bijvoorbeeld van dit XXL Paasei van ruim één kilo!

Heb je vragen over onze Paaschocolade voor uw personeel ?

Mocht je vragen hebben over onze chocolade, specifieke wensen/allergieën of heb je vragen voor een bestelling op maat? Neem contact met Chocolade Cacaofabriek op.

Ook voor logobonbons of relatiegeschenken kunt u bij ons terecht.

Contact